L’educació mediàtica és el procediment d’ensenyament i aprenentatge sobre els mitjans de comunicació i el seu impacte a la societat. El nostre programa té l’objectiu d’ajudar a joves i grans a desenvolupar habilitats crítiques per navegar eficaçment pel món digital i aprendre a seleccionar informació confiable i rellevant.

Tallers i formació

Aprendreu a analitzar continguts, aplicar l’ètica en la producció i difusió d’informació, desenvolupareu habilitats per produir continguts propis i navegareu críticament pel món digital.


Treballem en múltiples projectes i formats adaptats a tota classe de perfil: joves, adults, gent gran… Participareu en debats en grup i exercicis per ajudar-vos a pensar críticament sobre els mitjans de comunicació i el seu paper en la societat.


Si voleu aprendre sobre com funcionen els mitjans i com podeu utilitzar-los de manera efectiva, els nostres tallers són ideals per a vosaltres.

Notícies

Informacions referents a l’educació mediàtica i a les activitats que al voltant d’aquest eix organitza el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Aquesta pàgina web web utilitza galetes (cookies) per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó ACCEPTAR, autoritzes que la utilització de les corresponents tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Més informació   
Privacidad